Наукова рада ESSENS
До складу Наукової ради ESSENS входять провідні чеські експерти, технологи та вчені
в галузі біотехнології, фармакології та харчування. У співпраці з навчальними предметами
вони співпрацюють у різних клінічних дослідженнях і активно займаються дослідженнями та розробками. Studiem
знання, отримані через наші власні або глобальні дослідницькі програми, потім разом
проектувати та розробляти продукти для ESSENS, ефективність і якість яких у багато разів перевищують
аналогічні продукти на ринку.
RNDr. Eliška Čechová, Ph.D
Закінчила аналітичну та екологічну хімію в Університеті Масарика в Брно, де після закінчив докторантуру. Також отримала досвід стажування за кордоном у Німеччині та Австрія. Вона зосередила свої дослідження на токсичних речовинах у навколишньому середовищі та грудному молоці та їх впливі на здоров'я людини. Після відходу з наукового сектору він займається розробкою нових харчових добавок і косметики, де він застосовує свій попередній досвід, особливо у виборі високоякісних інгредієнтів продуктів. Він публікує свої роботи в зачеплених наукових журналах і корисних моделях.
RNDr. Petr Ryšávka
Його навчання в галузі генетики та молекулярної біології в Університеті Масарика в Брно стало його любов'ю життя. Після вирішення питання виробництва та розробки бактеріальних вакцин, або питання використання мікробних лізатів для підтримки імунної системи, відкрив унікальний біоплівковий пробіотик, який він запатентував. Любов до лабораторій і мікроскопів була успішно підтверджена і, таким чином, тісно почалася співпрацює з низкою провідних вузів та розпочала активну участь у міжнародно- клінічні випробування. Як визнаний експерт, він частий гість на фармацевтиці та медицині конгресів, де читає лекції про вплив мікрофлори кишечника на здоров’я людини.
PharmDr. Milan Krajíček
Не всім пощастило мати роботу як хобі. З Міланом Крайчеком це, безперечно, так Іппі. Навчався на фармації в Карловому університеті в Градец-Кралове, де й розпочав свою наукову кар’єру через студентську наукову професійну діяльність. Вже на кафедрі фармацевтичної технології спеціалізується в області технології лікарських форм і займається цим питанням донині. Подання нові і перспективні для пацієнтів речовини не можуть обійтися без клінічних випробувань, тому співпрацює з кількома чеськими та іноземними робочими місцями. Крім того, він публікує свої відкриття в міжнародних виданнях журналів та бере участь у фармацевтичних та медичних конгресах.
Ing. Jiří Štěpánek
Напрямок підготовки Автоматизовані системи керування технологічними процесами в машинобудуванні в університеті Гірничо-технічний університет в Остраві зумовив йому кар'єру інженера. Щастя і шанс вони були на його боці, коли після війни він обійняв посаду технолога тодішньої харчової промисловості компанія. Тут скористалися його досконале знання технологічних процесів, складних рецептів і постійний голод після навчання поглиблювався на професійних закордонних семінарах та стажуваннях. Його поточна робота поєднує в собі торгівлю, розвиток і особливо улюблену сферу - технологію виробництва.
Ing. Anna Kołorzová
Після закінчення хіміко-технологічного університету в Празі, факультет харчування та біохімії Технологія, що спеціалізується на технології молока та жиру, приєдналася до корпоративної компанії молочної промисловості, де вона перепробувала багато професійних функцій, але завдяки своєму ентузіазму управлінські навички переросли в керівну посаду. З особистого досвіду, найкращі речі Землі винайшла сама природа, вона стала її девізом і з цією головною ідеєю пішла працювати компанію та вирушили назустріч новим враженням. Це справа серця і основою його діяльності таким чином стала розробка і технологія переробки коров'ячого молозива.