Essynbio Форте

syn02
1 690,00 ₴
Найкраща ціна за останні 30 днів:
23,00 б
Об 'єм
30 pcs
Доступ: на складі

Essynbio Форте

Essynbio Forte – харчова добавка

Вага вмісту: 17,4 г (30 капсул)

Дієтична добавка, що містить пробіотики, пребіотики, пробіофікс та вітаміни С і D. Збалансований комплекс з 29 штамів пробіотичних культур з добовою дозою до 35 млрд. Пребіотики у формі фруктоолігосахаридів та розчинної кукурудзяної клітковини підтримують ріст лактобактерій і біфідобактерій та збільшують вироблення бутирату. Захищений інгредієнт пробіофікс гарантує, що пробіотики прикріпляються до слизової оболонки кишечника для досягнення максимального ефекту. Ягоди, ферментований порошок з 10 фруктів (ацерола, чорна смородина, чорниця, вишня, чорноплідна горобина, журавлина, аґрус, шовковиця, малина, полуниця) покращує засвоєння клітковини. Вітамін С сприяє нормальному енергетичному обміну та нормальній роботі імунної системи. Вітамін D сприяє нормальному функціонуванню імунної системи та підтримці нормального стану кісток і зубів. Продукт особливо корисний під час прийому антибіотиків, під час подорожей та для довготривалого поповнення дружньої мікробіоти кишківника. Це дієтична добавка, яка була розроблена і виробляється під фармацевтичним наглядом в Чеській Республіці відповідно до правил і стандартів ЄС. Активні інгредієнти отримують виключно з природних джерел. Для виробництва використовується тільки сировина від перевірених постачальників. Продукт не містить цукру, глютену та лактози.


Рекомендована доза: 1 капсула один раз на день вранці перед їжею, запиваючи достатньою кількістю теплої рідини. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичні добавки не призначені для заміни різноманітного харчування та здорового способу життя.

Ingredients (INCI): probiotic cultures (Lactobacillus acidophilus LA11, Lactobacillus

reuteri LE16, Lactobacillus helveticus LH10, Lactobacillus crispatus LCR15,

Lactobacillus fermentum LF33, Lactobacillus rhamnosus LR22, Lactobacillus

gasseri LG23, Lactobacillus plantarum LP-Onlly, Lactobacillus casei LC18,

Lactobacillus paracasei LPC28, Lactobacillus salivarius LS86, Lactobacillus

jensenii LJ02, Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus LB2, Bifidobacterium

breve BB8, Bifidobacterium lactis BI516, Bifidobacterium longum BL88-Onlly,

Bifidobacterium bifidum BB47, Bifidobacterium infantis BI211, Bifidobacterium

animalis BA77, Streptococcus thermophilus ST6, Enterococcus faecium EFM530,

Bifidobacterium lactis Bi-07, Bifidobacterium lactis BI-04, Lactobacillus

rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis HN019, Lactobacillus rhamnosus HN001,

Lactobacillus paracassei Lpc-37™, Bacillus coagulans BC09, Lactobacillus

acidophilus NFCM), hesperidin and naringin, fructooligosaccharides, soluble

corn fiber, fermented powder from 10 types of fruit (acerola, blackcurrant,

blueberries, cherries, chokeberry, cranberry, gooseberry, mulberry, raspberry,